Gyakran ismételt
kérdések

Prémium minőségű nanotechnológiás termékcsaláddal dolgozunk. A nanorészecskék körbeveszik a szennyeződést, és ezt a speciális mikroszálas kendő magába szívja, így az autó felületét nem karcolják a kosz részecskék. Minden egyes autónál több mikroszálas kendőt használunk, hogy megóvjuk az autód fényezését. Valamint az autód különböző részeire más-más vegyszereket használunk a szennyeződés mértékétől és a felület típusától függően.

Európa-szerte több ezer kiállított prémium autó a referenciánk.

Igen, Budapest területén szinte bárhol: utcán, kertben, udvaron, saját házad garázsában, vagy társasház mélygarázsában, cég telephelyén stb. Kivétel a plázák, bevásárlóközpontok parkolója, ide nem lehet mosást rendelni, mivel magánterületnek számítanak, és egyedi szabályozások vonatkoznak rájuk.

Ami fontos, hogy elegendő fényre és helyre van szükségünk a mosáshoz. Amivel a munkánkat segíteni tudod, hogy lehetőleg úgy parkolj, hogy minden oldalról jól hozzáférhető legyen az autód, és így a lehető legprecízebben tudjuk elvégezni a tisztítást.

Online fizetés: előre bankkártyás és előre átutalás, valamint helyszíni bankkártyás fizetésre vagy készpénzes fizetésre van lehetőséged. Előre átutalás esetén a visszaigazoló e-mailben megadjuk a banki adatokat, és utalással már ki is egyenlítheted azonnal a szolgáltatás díját. Amennyiben fontos számodra a kényelem és az érintkezésmentes mosás, akkor válaszd az online fizetési módot.

Ha a helyszíni bankkártyás vagy készpénzes fizetést választod, akkor a munka megkezdése előtt találkoznod kell kollégánkkal az autódnál, hogy az autótisztítás árát kifizesd.

Nem kell aggódnod. Kérlek, mielőbb vedd fel velünk a kapcsolatot a telefononszámon, amit a Kapcsolat alatt megtalálsz. Ekkor egyeztetünk veled egy másik időpontot az autód tisztítására.

Minden, a HelloMoso rendszerében szereplő ügyfelünk automatikusan kap egy egyedi HelloMoso kuponkódot. Az egyedi kódodat ITT találod.

Ha még nem rendeltél nálunk, és nincs olyan ismerősöd, aki rendelkezik kuponkóddal, akkor először igénybe kell venned a HelloMoso valamelyik szolgáltatását. Ezután automatikusan megkapod Te is a saját egyedi kuponkódodat, amit elküldhetsz az ismerőseidnek.

1) Küldd el az egyedi HelloMoso kuponkódodat az ismerőseidnek és barátaidnak. Az egyedi kódodat ITT találod.

2) Amikor az ismerősöd a HelloMoso kuponkód megadásával megrendeli az első autótisztítását, akkor azonnal 3.000 Ft egyszeri kedvezményben részesül. Ezt akkor tudja felhasználni, ha legalább 9.000 Ft összegben rendel.

3) Minden új felhasználó után, aki a Te egyedi kuponkódoddal rendelte meg és fizette ki a szolgáltatást, 3.000 Ft kreditet írunk jóvá az egyenlegeden. A krediteket összegyűjtheted, majd tetszőleges mértékben válthatod be, amennyiben legalább 9.000 Ft-ért rendelsz. Ha elegendő kredited van, akár ingyen is lemossuk az autód!

Ne feledd, minél több ismerősödnek küldöd el a saját kuponkódodat, és minél többen veszik igénybe először a szolgáltatásunkat, annál több 3.000 Ft-os kreditet gyűjtesz össze az egyenlegeden. Az ajánlat csak első rendelésekre érvényes, már meglévő ügyfelek nem tudnak az egyedi kódoddal rendelni. Ha a meghívott nem adja meg rendeléskor az egyedi kódot, a krediteket sajnos nem áll módunkban utólag jóváírni. A kreditet csak HelloMoso autómosásra lehet igénybe venni, forintra nem váltható be.

Az első megrendelésed során az adatok megadásakor írd be pontosan a kapott kuponkódot az erre kijelölt mezőbe, és a rendszer automatikusan megadja a 3.000 Ft kedvezményt, amennyiben a rendelésed értéke elérte a 9.000 Ft-ot.

Minden, a HelloMoso rendszerében szereplő ügyfelünk automatikusan kap egy egyedi HelloMoso kuponkódot, amelyet ITT találsz. A kuponkódot vagy a vágólapról kimásolva, vagy pontosan leírva bármilyen platformon továbbíthatod minden ismerősödnek és barátodnak.

Igen! Minél több ismerősödnek küldöd el a saját kuponkódodat, és minél többen veszik igénybe először a szolgáltatásunkat, annál több 3.000 Ft-os kreditet gyűjtesz össze az egyenlegeden. Ha elegendő kredited van, akár ingyen is lemossuk az autód!

Pont ez a legfontosabb kényelmi szempont, hogy nem kell találkoznunk, csak megmondod, hol áll az autód, és mi megtisztítjuk. Természetesen, ha belső takarítást is kérsz és/vagy készpénzzel vagy helyszínen bankkártyával szeretnél fizetni, akkor szükséges a személyes találkozás. Valamint akkor, ha szeretnéd megnézni, hogyan dolgozunk, és megismerni kollégánkat.

Itt a weboldalon a Rendelés menüpontot választva néhány kattintással le tudod adni a rendelésed. A megrendelésedről azonnal visszaigazoló e-mailt küldünk.

Budapest egész területén.
Ha azt szeretnéd, hogy az autód tartósan csillogóan tiszta és fényes legyen, 2-3 hetente javasoljuk a tisztítását. Az általunk használt nanovegyszerek tartós waxot is tartalmaznak, amely hosszú távon védelmet nyújt a fényezésének: megelőzi a mikrorepedések kialakulását, simább és fényesebb felületet, valamint magasfokú UV védelmet is biztosít autódnak.
Nem, az autód tisztításához minden szükséges eszközt és vegyszert viszünk magunkkal. A belső takarítást akkumulátoros gépekkel végezzük el. Amivel a munkánkat segíteni tudod, hogy lehetőleg úgy parkolj, hogy minden oldalról jól hozzáférhető legyen az autód, és így precízen tudjuk elvégezni a tisztítást.
  • Hello Basic: teljes külső tisztítás - karosszéria, üvegfelületek, kerekek
    • anotechnológiás és tartós waxot tartalmazó vegyszerrel tisztítunk.

  • Hello Extra: Hello Basic + Gumiápolás + Extra Felnitisztítás
    • Hello Basic csomagon felül extra gondoskodás a felninek és a gumiknak, alapos tisztítás és hosszan tartó, természetesen fényt biztosító gumiápolás.

  • Hello Super Shiny: Hello Extra, de Prémium nanotechnológiás vegyszer használatával a karosszérián
    • Prémium nanotechnológiás Carnauba Pálma waxos anyag, amely extra csillogást és akár 5x hosszabban tartó tisztaságot biztosít.

A mosás átlagosan 1 órát vesz igénybe, ez eltérhet az autó méretétől és a szennyeződés mértékétől.

Rendelésed minden esetben online weboldalunkon keresztül tudod leadni. Ha technikai okok miatt nem működne a weboldalunk, akkor ebben az esetben rendelésedet telefonon tudjuk felvenni, amit a Kapcsolat alatt megtalálsz.

Arra kérünk, minden autóra külön add le a rendelésed, mivel az adatbázisba rendszám és fotó alapján rögzítjük az autókat.
Elég a találkozáskor kinyitnod az autót, hogy a belső takarítást el tudjuk végezni. A kulcsot magadnál is tarthatod, és amikor végeztünk az autótisztítással, felhívunk, hogy be tudd zárni az autódat. Kérünk, hogy a belső takarítás megkezdése előtt pakold ki a csomagtartód, az ülések közötti részt, illetve ha valamit szállítasz az üléseken, hogy könnyen hozzáférjünk ezekhez a felületekhez.

Kérünk, hogy amennyiben nem okoz kényelmetlenséget, vedd ki a gyerekülést az autódból. Ha erre nincs lehetőséged, akkor a tisztítás előtt mi kivesszük és visszahelyezzük azt. Mivel nagyon sokféle gyerekülés van forgalomban, sajnos nem érthetünk mindegyikhez, ezért a tisztítás után mi nem rögzítjük a gyerekülést. Kérünk, kiemelt figyelemel rögzítsd a gyártó biztonsági előírásainak megfelelően a gyerekülést.

A kárpittisztítás nem tartozik az általunk végzett szolgáltatások közé. Mivel a kárpittisztítás 6-8 órás folyamat a tisztítandó felület nagyságától és szennyezettségi fokától függően a teljes száradásig, amelyet megfelelő minőségben telephelyen lehet megvalósítani. A HelloMoso Cégünkkel azt a kényelmi szolgáltatást kívánjuk megvalósítani, hogy épp ahol parkol az autód helyszíni kiszállással, a külső-belső autótisztítást csupán 1 óra alatt meg tudjuk valósítani.

Amikor munkatársunk megérkezik, és extra erős szennyeződést észlel autód belső terében pl. sár, kutyaszőr vagy a külső felületen növényi nedvet, rászáradt madárürüléket lát autódon, akkor telefonon értesít erről. Mivel autód teljes tisztításához egy ilyen jellegű szennyeződés eltávolítása plusz időt és vegyszert igényel, ezért 4900 Ft felárat számítunk fel. Mutatunk néhány példát mi számít extra szennyeződésnek. Ezt az összeget hozzáadjuk a megrendelt autótisztítás összegéhez és helyszínen bankkártyával vagy készpénzzel tudod kifizetni. Ha előre bankkártyával vagy átutalással fizettél és nem vagy a helyszínen, akkor a telefonos egyeztetés után átutalási számlát állítunk ki a 4900 Ft-ról, melyet így utólag tudsz rendezni.

Nem. Bárhol is parkolsz, akár mélygarázsban vagy a munkahelyed előtt az utcán, nyugodt lehetsz, semmilyen szennyeződés nem kerül a környezetbe. Csak a szórópalackban lévő vegyszereket használjuk, amit azonnal letörlünk mikroszálas kendőkkel az autó felületéről.

Az általunk használt vegyszerek biológiailag lebomló 100% környezetbarát termékek.

A munka elvégzése után email-ben megerősítjük a mosás befejezését, és ezzel együtt küldünk neked egy fotót az elkészült tiszta autódról, hogy gyönyörködhess benne.
A munka elvégzése után email-ben megerősítjük a mosás befejezését és ezzel együtt küldünk neked egy fotót az elkészült tiszta autódról, hogy gyönyörködhess benne.
Mivel egész Budapest területén szolgáltatunk, és nagyon sok piszkos autó vár tisztításra, ezért így segíthetsz nekünk abban, hogy minden ügyfelünk igényét a leghamarabb ki tudjuk elégíteni.

Igen. Kérlek, mielőbb vedd fel velünk a kapcsolatot a telefononszámon, amit a Kapcsolat alatt megtalálsz, hogy egyeztetni tudjuk a pontos címet. Amennyiben 1 km-nél nagyobb távolságra mész, abban az esetben nem tudjuk garantálni az eredeti időpontban lévő teljesítést.

Igen. Amennyiben helyszíni fizetést választottál, akkor a helyszínen a módosított autótisztítás árát ki is tudod fizetni. Ha az online előre bankkártyás vagy előre átutalás fizetéssel már kiegyenlítetted a számládat, akkor két lehetőséged van: 1. a helyszínen kifizeted a különbözetet vagy 2. a különbözetről átutalási számlát állítunk ki, melyet ily módon bankszámlára átutalva tudsz majd kiegyenlíteni. Kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot a telefononszámon, amit a Kapcsolat alatt megtalálsz.

Igen. Kérlek, mielőbb vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon, amit a Kapcsolat alatt megtalálsz.

Igen. A weboldalunkon keresztül előre több időpontot is tudsz foglalni.

Kérlek, mielőbb vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon, amit a Kapcsolat alatt megtalálsz.

Kérlek, mielőbb vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon, amit a Kapcsolat alatt megtalálsz.

Méret szerint: személygépkocsi, egyterű, SUV, PickUp, kisbusz kategóriájú járműveket tisztítunk. Felület szerint: egyaránt tisztítjuk a normál fényezésű, matt és a fóliázott felületű autókat is.
Egyterű autónak számít, minden 7 személy szállítására alkalmas jármű, magas felépítésű személyautók, például: VW Sharan, Ford Galaxy, Toyota Prius+, Toyota Verso, Citröen Grand C4. stb.
Lefeljebb 9 fő szállítására, vagy 3,5 tonna teherszállításra alkalmas “B” jogsival vezethető 5 m hosszuságot és 1,8m magasságot jelentősen nem meghaladó gépjármű.
Nem, sajnos az ilyen jellegű területeken, mivel magánterületnek számítanak és egyedi szabályozások vonatkoznak rájuk, nem tudjuk vállalni.